Van Lieshout Elektro techniek

Op zoek naar Energie besparende lichtsystemen in Son (nabij Eindhoven)

U wilt energie besparen door middel van een verandering in uw lichtsysteem? Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) kan u helpen met het opzetten van een op maat gemaakt lichtsysteem-plan om ervoor te zorgen dat u of uw bedrijf duurzamer en voordeliger om gaat met het verbruik van energie. U bent niet alleen milieu-bewuster bezig, maar u zult ook zien dat u bespaart op uw kosten.

Bent u geïnteresseerd in energie besparende lichtsystemen?

Energie besparende lichtsystemen zijn er in verschillende soorten en maten. Één voorbeeld van een energie besparend lichtsysteem is dat een aanwezigheidsdetector ervoor zorgt dat het licht automatisch wordt uitgeschakeld wanneer er niemand meer in de ruimte aanwezig is. Een ander voorbeeld van zo'n energie besparend lichtsysteem is dat de lichtsterkte wordt verhoogd wanneer het licht dat van buitenaf komt afneemt. Beide energie besparende lichtsystemen kunnen een flinke besparing opleveren. Daarnaast is LED-verlichtingook energie besparend. Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) is erkend expert van Philips LED-verlichting. We zijn op de hoogte van van de laatste ontwikkelingen en trends.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze energie besparende lichtsystemen, of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


duurzame-verlichting
energiebesparend-lichtsysteem


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858