Van Lieshout Elektro techniek

Organisatie

Aan het hoofd van Elektrotechniek van Lieshout BV staat Jan van Lieshout jr., inmiddels de derde generatie. Met een sterk team van meer dan 7 monteurs en 2 personen in de binnendienst hebben we een klein, enthousiast en hecht team. De lijnen zijn kort en wanneer u contact opneemt streven wij ernaar u zo correct mogelijk van dienst te zijn.

Het huidige bedrijf is volledig toegespitst op de vele nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden binnen de branche en de behoeften vanuit de markt. Om het 80 jarig bestaan te vieren is er inmiddels een nieuwe uit-straling voor het bedrijf gekozen.

Een uitstraling die het huidige jonge en dynamische karakter weerspiegeld. Dit op eenzelfde wijze als voor-heen de vader van Jan zijn logo en stijl ontworpen heeft wat ook in die tijd een dynamische en vooruitstrevend weergave was van het be-drijf. Uiteraard kan een be-drijf alleen dan 80 jaar blij-ven bestaan als de service en kwaliteit hoog in het vaan-del staan. De grote klanten-kring van van Lieshout on-derstreept deze betrokkenheid en het flexibele service gerichte karakter. Binnen-kort wordt ook de nieuwe site gepresenteerd waarop duidelijk alle facetten van het bedrijf aan de orde ko-men. Want zoals Jan zegt, “de Elektrotechnische wereld staat nooit stil!”

Zowel particulieren als be-drijven kunnen bij Elektro Techniek van Lieshout te-recht voor de meest uiteen-lopende elektrotechnische werkzaamheden. Denk daarbij aan onder andere vakkundig aanleg van data-installatie, (brand)beveiliging, binnen- en buitenverlichting, kantoor- en bedrijfsinstallaties, lichtadvies (levering en montage), bel- en intercom-installaties en het verhelpen van storingen. Daarnaast heeft Van Lieshout zich op verschillende gebieden gespecialiseerd. “Zo onder-scheiden we ons van andere.” Een van deze specialisaties is LED Expert voor Philips. Want LED is niet de toekomst, maar LED is het nu! “Door onze specialisatie kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. We zijn en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelin-gen binnen onze branche. Daarnaast volgen we met grote regelmaat trainingen om constant het gewenste niveau te kunnen bieden aan onze klanten.
Wilt u nader kennis maken? Neem dan vrijblijvend contact op of bel voor het maken van een afspraak 0499 - 47 12 46.
Uneto VNI erkend installateur
VCA gecertificeerd installateur
Erkend installateur elektrotechniek
teamAirco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858