Van Lieshout Elektro techniek

Wat maakt installatie van patchkasten en panels aantrekkelijk?

Wat zijn patchkasten en panels??
Patchkasten zijn in feite kasten waarin data-apparatuur en -accessoires overzichtelijk bij elkaar geplaatst kunnen worden, onderverdeeld in patchpanels. Panels zijn rijen met UTP of FTP connectoren waaraan de patchkabels gemonteerd worden. Wanneer u ervoor kiest om ook rangeerpanelen te laten installeren, dan worden alle kabels ook nog netjes weggewerkt. Installatie van patchkasten en panels zorgt naast overzicht ook voor veiligheid en bescherming van uw data-apparatuur en accessoires.

Uw installatie van patchkasten en panels in Son (nabij Eindhoven)

Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) beschikt al 80 jaar over de juiste vakkennis en vakmensen voor de juiste installatie van patchkasten en panels, afgestemd op uw persoonlijke data- en netwerksituatie. Alvorens een installatie van patchkasten en panels komt er een installateur bij u langs. Er zal gekeken worden naar de huidige netwerksituatie en naar hoe deze zo overzichtelijk en veilig mogelijk ontworpen kan worden door gebruik van onze patchkasten en panels.

Meer informatie

Voor meer specifieke informatie over installatie van patchkasten en panels of voor het maken van een afspraak adviseren we u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


patchkast-en-panels
patchkasten


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858