Van Lieshout Elektro techniek

Noodverlichting installaties in Son (nabij Eindhoven)

Noodverlichting installaties worden geplaatst omdat het wettelijke verplicht is binnen bedrijfspanden. De bedoeling van noodverlichting installaties is dat als de stroom uit valt, de noodverlichting gevoed wordt door een andere bron, waardoor deze altijd blijven branden. Daardoor helpen noodverlichting installaties mee aan het creƫren van een veilige situatie van werknemers en bezoekers.
Noodverlichting installaties, vier types:
  1. Vluchtwegverlichting.
  2. Vluchtwegaanduiding.
  3. Anti-paniek verlichting.
  4. Verlichting van werkplekken met verhoogd risico.

Noodverlichting installaties en hun onderhoud

Jaarlijks onderhoud aan noodverlichting installaties is wettelijk verplicht. Voor het jaarlijks onderhoud van noodverlichting installaties kunt ook terecht bij Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven). Wat gebeurd er tijdens zo'n jaarlijks onderhoud?
  • inspectie van de functionaliteit van noodverlichting installaties
  • testen van de functionaliteit van noodverlichting installaties
  • testen van autonomie van de accu van noodverlichting installaties
Afhankelijk van de bevindingen, zullen er reparaties plaats vinden. De TL-buizen van noodverlichting instalaties worden bij het jaarlijks onderhoud ook standaard vervangen. Alle resultaten en bevindingen hiervan zullen bijgehouden worden in een onderhoudsrapport.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze noodverlichting installaties en het jaarlijkse onderhoud ervan, of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


installatie-noodverlichting
ophangen-noodverlichting


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858