Van Lieshout Elektro techniek

Rookmeld installaties in Son (nabij Eindhoven)

Rookmeld installaties kunnen een beginnende brand snel detecteren en waarschuwen voor eventueel dreigend brandgevaar, zodat u het pand tijdig kunt verlaten. De installatie van een rookmelder is minder simpel dan vaak gedacht wordt. Zo moet er rekening gehouden worden met de locatie waar de rookmelder moet hangen, zodat deze zo min mogelijk lijdt onder stof en ander vuil uit de omgeving. Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) heeft al meer dan 80 jaar ervaring in het leveren en monteren van rookmeld installaties.

Controle bij rookmeld installaties

Rookmeld installaties controleren is van groot belang, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Bij draadloze rookmeld installaties, is het belangrijk om zelf per twee maanden de werking van de rookmelder te controleren op de batterij, stof en andere vuiligheid vanuit de omgeving. Dit kunt u het beste verwijderen met een spuitbus met luchtdruk. Een batterij gaat gemiddeld één á twee jaar mee, u kunt een stickertje met de datum bij de batterij plakken als reminder.
Voor nog meer veiligheid, raden wij aan om brandmeld installaties te laten controleren door een erkend installatiebedrijf. Dit geldt ook voor het installeren van brandmeld installaties. De vakmensen van Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven), zijn al 8o jaar gespecialiseerd in installatie en onderhoud van rookmeld installaties.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij rookmeld installaties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.


rookmelder-installeren
rookmelder


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858