Van Lieshout Elektro techniek

Professionele aanleg van domotica systemen in Den Bosch

Met domotica systemen creëert u meer comfort en efficiëntie binnen uw bedrijf of woning en wordt het klaar gemaakt voor de toekomst. Domotica is een bedieningssysteem om onder andere met één druk op de knop van je telefoon en/of tablet de verlichting, thermostaat of vele andere mogelijkheden zelfs op afstand te kunnen bedienen. De aanleg van domotica systemen zorgt ervoor dat uw woning of bedrijf duurzamer wordt en u zelfs kosten bespaart! Bent u op zoek naar een installateur die gespecialiseerd is in het aanleggen van domotica sytemen in de buurt van Den Bosch? Dan bent u bij Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Den Bosch aan het juiste adres. Wij beschikken al 80 jaar over de juiste vakmensen, vakkennis en kwalitatief hoogwaardige materialen om het gehele traject van het aanleggen van domotica systemen van A tot Z voor u te verzorgen.

Is aanleg van domotica systemen mogelijk in uw situatie?

Wanneer u gaat bouwen of verbouwen, zou een aanleg van een domotica systeem zeer gemakkelijk meegenomen kunnen worden, omdat we dan uw infrastructuur vanaf '0' in orde kunnen maken. Ook in bestaande woningen kan de aanleg van domotica systemen soms toegepast worden zonder hele ingrijpende verbouwingen. Dit gebeurt door middel van een draadloos systeem. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Den Bosch komt graag bij u langs om samen met u te kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie

Voor meer informatie over het aanleggen van domotica systemen voor uw huis of woning, of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


Domotica lichtbediening
Domotica


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858