Van Lieshout Elektro techniek

Springt de aardlek eruit en woont u in de regio Son (nabij Eindhoven)?

Dat een aardlek eruit springt kan verschillende oorzaken hebben. De meest voorkomende oorzaak is dat er een kapot apparaat is dat de kortsluiting veroorzaakt. Het probleem kan natuurlijk ook dieper liggen. Er kan natuurlijk ook iets mis zijn in uw meterkast. Vooral in die laatstgenoemde situatie, adviseren wij om een erkend bedrijf als van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) in te schakelen. Wij bieden een 24 uurs storingsdienst waardoor we ervoor kunnen zorgen dat het probleem snel wordt opgelost. Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) heeft al meer dan 80 jaar de ervaring en kennis in huis om problemen met een aardlek die eruit springt op te lossen. Het personeel blijft up-to-date door trainingen op gebied van de laatste technieken te volgen. Hierdoor bent u verzekerd van een nauwkeurig eindresultaat.

Wat u zelf al kunt doen als de aardlek eruit springt?

Voordat u de de hulp van Elektro van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) inschakelt kunt u zelf al een aantal zaken onderzoeken. Als u merkt dat bij gebruik van een bepaald apparaat de aardlek eruit springt dan weet u al dat het probleem in de betreffende groep zit. Schakel de aardlek weer in en zet het apparaat weer aan. Als de aardlek er weer direct uit springt dan zorgt dat apparaat vermoedelijk voor de kortsluiting binnen die groep. Zo heeft u het probleem alvast kunnen localiseren, zo weet u dat het in het apparaat zit of in de groep. Door middel van deze test kunt u meer informatie geven over de situatie als u contact opneemt met Elektro van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven). U bent niet de eerste met een aardlek die eruit springt, vele gezinnen in Son en Eindhoven gingen u al voor. Elektro van Lieshout heeft al vele huishoudens succesvol geholpen met een aardlek die eruit gesprongen is.

24 uurs storingsdienst van Elektro van Lieshout in Son (nabij Eindhoven)

Als uw aardlek eruit springt, neem dan contact met onze 24 uurs storingsdienst via telefoonnummer 0499 - 471 246. Voor overige diensten of vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier.


zekeringen-aardlek
aardlek-springt-eruit


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858