Van Lieshout Elektro techniek

Valt de aardlek uit en bent u woonachtig in de omgeving van Sint Oedenrode?

Dat een aardlek uit valt kan verschillende oorzaken hebben. Misschien wordt er kortsluiting veroorzaakt door een defect apparaat, maar het kan natuurlijk ook een dieper liggend probleem zijn die ergens ontstaat in uw meterkast. Daarom adviseren wij u om een erkend bedrijf als van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode in te schakelen. Met onze 24 uurs storingsdienst kunnen wij er voor zorgen dat het probleem snel wordt opgelost. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode heeft al meer dan 80 jaar de ervaring en alle kennis in huis om problemen met een aardlek die uit valt op te lossen. U bent verzekerd van een nauwkeurig eindresultaat, omdat ons personeel up-to-date blijft van de laatste trends en technieken op gebied van een aardlek die uit valt, door middel van gecertificeerde trainingen en cursussen.

Wat kunt u zelf al doen als de aardlek uit valt?

U kunt zelf al een aantal zaken onderzoeken, voordat u de de hulp van Elektro van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode inschakelt. Als u merkt dat bij gebruik van een bepaald apparaat de aardlek uit valt dan weet u al dat het probleem in de betreffende groep zit. Schakel de aardlek weer in en zet het apparaat weer aan. Als de aardlek er weer uit valt dan is dat apparaat vermoedelijk de oorzaak van de kortsluiting binnen die groep. Zo heeft u het probleem alvast kunnen localiseren, en weet u of de oorzaak in het apparaat zit of in de groep. Door middel van deze test kunt u al meer informatie geven over de situatie als u contact opneemt met Elektro van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode. U bent niet de eerste met een aardlek die uit valt, bij vele huishoudens en bedrijven in Sint Oedenrode is dat al eens voor gevallen. Elektro van Lieshout heeft al vele huishoudens en bedrijven succesvol geholpen met een aardlek die uit valt.

24 uurs storingsdienst van Elektro van Lieshout in de omgeving van Sint Oedenrode

Als uw aardlek uit valt, neem dan contact met onze 24 uurs storingsdienst via telefoonnummer 0499 - 471 246. Voor overige diensten of vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier.


zekeringen-aardlek
aardlek-springt-eruit


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858