Van Lieshout Elektro techniek

Brandmeld installaties in Helmond.

Brandmeld installaties waarschuwen vroegtijdig voor eventueel dreigend brandgevaar omdat zij een beginnende brand snel detecteren en geven een luid alarmerend geluid af, zodat men het pand tijdig kan verlaten. De installatie van een brandmelder bestaat uit een volledig systeem bestaande uit een besturingskast, brandmelders en handmelders, allemaal aan elkaar gekoppeld. Het vergt gedegen vakkennis en expertise om brandmeld installaties te installeren. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Helmond beschikt al meer dan 80 jaar over ervaring in het leveren en monteren van brandmeld installaties.

Brandmeld installaties in openbare gebouwen in Helmond.

Brandmeld installaties worden vaak verplicht door de brandweer in Helmond voor openbare gebouwen waar veel mensen samen komen. Denk hierbij bijvoorbeeld hotels, bejaardentehuizen, ziekenhuizen, dicotheken, etc. Hoe sneller brand ontdekt wordt door de brandmeld installatie, hoe meer tijd er is om mensen te evacueren en de brand te blussen. Daarom is het van groot belang dat er buiten een goede brandalarm installatie ook andere branpreventieve middelen aanwezig zijn. Doorgaans moet u een brandmeld installatie aanleggen volgens NEN 2535 of NEN 2575. Deze NEN-normen geven de regels voor het ontwerp en de uitvoering van brandmeld installaties. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Helmond (nabij Eindhoven) is erkend en werkt volledig volgens deze NEN-normen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van brandmeld installaties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.


brandmelder
brandmeldinstallatie


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858