Van Lieshout Elektro techniek

Camera bewakingssystemen in Den Bosch

Camera bewakingssystemen zijn erg interessant als u uw huis of bedrijfspand extra wilt beveiligen. Elektro Techniek van Lieshout in de omgeving van Den Bosch heeft al jaren ervaring in het leveren en monteren van camera bewakingssystemen.

Mogelijkheden in camera bewakingssystemen in Den Bosch.

Camera bewakingssystemen in Den Bosch zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar:
  • Bekabelde camera bewakingssystemenzijn camera bewakingssystemen, zoals de naam al verraadt, met kabels aangesloten op het netwerk. Iedere camera binnen dit bewakingssyteem is simpel aan te sluiten op een recorder. Stopcontacten zijn niet nodig, de voeding loopt namelijk door de kabels. Bekabelde camerasystemen bestaan uit camera's, kabels, een recorder en eventueel een monitor. U kunt de camerabeelden ook volgen via internet of uw smartphone.
  • Draadloze camera bewakingssystemenzijn camera bewakingssystemen die ge├»nstalleerd worden zonder kabels. Het grootste voordeel hiervan is dat de camera's makkelijk verplaatsbaar zijn.
  • HD camera bewakingssystemenkomen steeds vaker voor in de plaats van de normale bekabelde camera bewakingssystemen, omdat er gebruik wordt gemaakt van modernere technieken.
  • IP camera bewakingssystemenzijn camera bewakingssystemen die zowel draadloos als bekabeld verbonden worden en beschikken over functies als WiFi en luidsprekers.
  • HD-SDI camera bewakingssystemen zijn bekabelde camera bewakingssystemen met verschillende lenzen. Omdat Elektro van Lieshout uit de omgeving van Den Bosch alleen de beste (beeld)kwaliteit wil voor consumenten, installeren zij enkel de camera bewakingssystemen met 1080p full HD sensor.

Meer informatie

Wilt u meer weten over welk camera bewakingssysteem het beste bij uw situatie past? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.


Camera aan huis
Camera bewakingssystemen


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858