Van Lieshout Elektro techniek

Elektrotechnische huisinstallaties in de omgeving van Den Bosch

Elektrotechnische huisinstallaties zijn in ieder huis aanwezig. Bij elektrotechnische huisinstallaties kunt u denken aan alles wat u in huis tegen komt op gebied van elektro. Elektrotechnische huisinstallaties vallen onder de term laagspanning. Dit betekent max. 1000 Volt AC. De lokale netwerkbeheerder waarbij u een contract heeft, zorgt ervoor dat de elektriciteit uw huis binnenkomt via de hoofdzekering. Hier wordt de waarde bepaald van de maximale stroom die u kunt gebruiken.

Elektrotechnische huisinstallaties via uw groepenkast.

Elektrotechnische huisinstallaties verzorgen de stroom door uw gehele woning. De stroom komt dus via de hoofdzekering binnen in uw groepenkast. Deze hoofdzekering is beveiligd en verzegeld, waardoor u hier zelf niet bij kunt komen. Een hoofdzekering bepaalt dus de waarde van de maximale stroom die u kunt gebruiken. U kunt nooit zomaar groepen bijmaken op 1 hoofdzekering, dit kan te veel stroom gaan vragen waardoor de hoofdzekering doorbrandt. Hiervoor dient u een gespecialiseerd bedrijf als Elektro Techniek van Lieshout in de omgeving van Den Bosch in te schakelen. Zij hebben ruim 80 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van elektrotechnische huisinstallaties.

Elektrotechnische huisinstallaties in badkamer en keuken

Dit zijn twee speciale ruimtes waar extra aandacht aan besteedt moet worden bij elektrotechnische huisinstallaties:
  1. De keuken, omdat zich hier vaak meerdere apparaten bevinden die samen veel stroom eisen. Dit heeft gevolgen voor het aantal groepen in uw groepenkast.
  2. De badkamer, omdat het hier gaat om een vochtige ruimte. Het is van groot belang dat er door het vocht niets onder stroom komt te staan.

Meer informatie

Wilt u meer weten over elektrotechnische huisinstallaties, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.elektrotechnische-huisinstallaties
zekeringen-huisinstallaties


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858