Van Lieshout Elektro techniek

Installatie deurcommunicatie systemen in Valkenswaard.

Elektro Techniek van Lieshout uit Valkenswaard is erkend leverancier en installateur van deurcommunicatie systemen. Wij beschikken over de juiste vakmensen, meer dan 80 jaar vakkennis en professionaliteit om zowel bij kleine projecten als bij grootschalige appartementen complexen de installatie van deurcommunicatie systemen te verzorgen.

Deurcommunicatie systemen laten u horen en/of zien wie er aan belt

Installatie van deurcommunicatie systemen zorgt voor een groot stuk extra veiligheid. Uw huisdeur vormt de overgang van een openbare ruimte naar uw privé domein. Door de installatie van deurcommunicatie systemen, wordt het voor u makkelijker om te horen/zien wie er voor de deur staat.
Er zijn verschillende soorten deurcommunicatie systemen:
  • Audio deurcommunicatie systemen zorgen ervoor dat u kunt horen wie er bij u aan belt.
  • Video en video/audio deurcommunicatie systemen zorgen ervoor dat u naast horen, ook kunt zien wie er bij u voor de deur staat, omdat er een beeldscherm voorzien is.
  • Complete kit deurcommunicatie systemen zijn leverbaar in zowel audio als video of een combinatie daarvan. Deze kit is bijvoorbeeld ook uit te breiden met toegangscontrole door middel van badges voor ieder gezinslid
De mensen van Elektro Techniek van Lieshout uitde omgeving van Valkenswaard komen graag eens bij u langs om te kijken welke installatie van deurcomunicatie systemen het beste bij uw situatie past.

Meer informatie

Voor meer informatie over installatie van deurcommunicatie systemen, of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


deurcommunicatie-systeem
deurcommunicatie


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858