Van Lieshout Elektro techniek

Uw lichtschakelaar vervangen in de omgeving van Sint Oedenrode

Lichtschakelaren bevinden zich, net als stopcontacten, in iedere ruimte van uw huis. Bij verbouwingen kan het zijn dat een lichtschakelaar vervangen of verplaatst moet worden. Omdat werken met elektriciteit gevaarlijk is, kunt u dit beter overlaten aan een professioneel bedrijf. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode heeft vakkundige installateurs in dienst en al meer dan 80 jaar ervaring in het vervangen van lichtschakelaars en stopcontacten. Daarnaast volgen zij trainingen op gebied van de laatste technieken en zijn zij gecertificeerd, waardoor u van een nauwkeurig eindresultaat verzekerd bent.

Lichtschakelaar vervangen door dimmer of bewegingssensor in de omgeving van Sint Oedenrode?

U wilt uw lichtschakelaar vervangen door een dimmer? Welke dimmer er gebruikt dient te worden is afhankelijk van het soort lampen dat u heeft hangen. Voor halogeenlampen dienen namelijk andere dimmers gemonteerd te worden, dan voor gewone of Led-verlichting. Hotelschakelaars kunnen ook vervangen worden door een enkele schakelaar of dimmer door Elektrotechniek van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode.
Uw lichtschakelaar laten vervangen door een bewegingsmelder? Dat kan. Uw verlichting zal automatisch aan gaan door beweging of geluid. U bespaart hiermee ook nog eens op uw energierekening. Ook bij het vervangen van uw lichtschakelaar door een bewegingssensor, komen allerlei technische zaken en mogelijkheden om de hoek kijken. wij adviseren u daarom nogmaals om een gediplomeerd bedrijf als Elektrotechniek van Lieshout uit de omgeving van Sint Oedenrode in te schakelen.

Meer informatie over het vervangen van een lichtschakelaar in de omgeving van Sint Oedenrode

Als u meer informatie wil over het vervangen van een lichtschakelaar, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.


Lichtschakelaar-vervangen
loude-nieuwe-lichtschakelaar


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858