Van Lieshout Elektro techniek

Noodverlichting installaties in Den Bosch.

Noodverlichting installaties worden geplaatst omdat het wettelijk bepaald is tot een verplichting binnen bedrijfspanden. Noodverlichting installaties worden bij stroomuitval gevoed door een andere bron, zodat ze toch altijd blijven branden. Noodverlichting installaties dragen daarom bij aan het veiligheidsplan van bedrijfspanden of andere openbare ruimtes waar werknemers en bezoekers aanwezig zijn.
Noodverlichting installaties, er zijn vier types:
  1. Vluchtwegverlichting
  2. Vluchtwegaanduiding
  3. Anti-paniek verlichting
  4. Verlichting van werkplekken met verhoogd risico

Noodverlichting installaties en hun onderhoud

Noodverlichting installaties vereissen jaarlijks onderhoud, dit is vastgesteld als wettelijke verplichting. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Den Bosch heeft al meer dan 80 jaar de vakkennis en expertise in huis om het jaarlijks onderhoud van noodverlichting installaties uit te voeren. Wat gebeurd er tijdens zo'n jaarlijks onderhoud?
  • inspectie van de functionaliteit van noodverlichting installaties
  • testen van de functionaliteit van noodverlichting installaties
  • testen van autonomie van de accu van noodverlichting installaties
Afhankelijk van de bevindingen, zullen er reparaties plaats vinden. Bij het jaarlijks onderhoud worden de TL-buizen van noodverlichting installaties standaard vervangen. U ontvangt van alle resultaten en bevindingen onderhoudsrapport.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze noodverlichting installaties en het jaarlijkse onderhoud ervan, of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


installatie-noodverlichting
ophangen-noodverlichting


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858