Van Lieshout Elektro techniek

Rookmeld installaties in Helmond.

Een beginnende brand kan snel gedecteerd worden door rookmeld installaties. Deze waarschuwen voor eventueel dreigend brandgevaar, zodat u het pand tijdig kunt verlaten. Rookmeld installaties installeren is minder simpel dan gedacht wordt. Er moet rekening gehouden worden met de plaats waar de rookmelder moet komen te hangen. Deze moet zo min mogelijk last ondervinden van stof en ander vuil uit de omgeving. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Helmond heeft al meer dan 80 jaar ervaring in het leveren en monteren van rookmeld installaties.

Controle bij rookmeld installaties

Het controleren van rookmeld installaties is van groot belang, om gevaarlijke situaties te voorkomen. Draadloze rookmeld installaties werken op batterijen. Het is belangrijk om eens per twee maanden de werking van de rookmelder te controleren op de batterij. Een batterij gaat gemiddeld één á twee jaar mee, u kunt een stickertje met de datum bij de batterij plakken als hulpmiddel. Stof en andere vuiligheid vanuit de omgeving kunt u het beste verwijderen met een spuitbus met luchtdruk.

Voor betere veiligheids resultaten willen wij u toch aanraden om brandmeld installaties te laten controleren door een erkend installatiebedrijf. Dit geldt ook voor het installeren van brandmeld installaties. Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Helmond, beschikt namelijk al al 8o jaar over vakmensen die gespecialiseerd zijn in rookmeld installaties en het daarbij behorende onderhoud.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij rookmeld installaties, neem dan contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.


rookmelder-installeren
rookmelder


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858