Van Lieshout Elektro techniek

Stopcontact vervangen in Son (nabij Eindhoven)

Stopcontacten bevinden zich in iedere ruimte van uw huis. Als u gaat verbouwen, kan het zijn dat een stopcontact vervangen of verplaatst moeten worden. Het werken met elektriciteit is gevaarlijk en kunt u beter overlaten aan een ervaringsdeskundige. Elektro Techniek van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) heeft vakkundige installateurs en al meer dan 80 jaar ervaring in het vervangen van stopcontacten en schakelaars. Daarnaast zijn zij gecertificeerd en volgen trainingen op gebied van de laatste technieken, waardoor u van een nauwkeurig eindresultaat verzekerd bent.

Moderne mogelijkheden bij het vervangen van uw stopcontact

Vindt u het ook zo lastig dat u stekkers moet verwijderen uit uw stopcontact als u uw telefoon, tablet of fotocamera op wilt laden. Elektro van Lieshout uit Son (nabij Eindhoven) volgt de laatste trends en kan uw stopcontact vervangen door een stopcontact mét directe USB-aansluiting. U kunt uw telefoon, tablet of fotocamera gewoon laden, terwijl de overige stekkers in het stopcontact kunnen blijven zitten. Naast het praktische aspect van dit stopcontact, wordt optimale veiligheid voor kinderen ook gegarandeerd.

Meer informatie over het vervangen van een stopcontact in Son (nabij Eindhoven)

Als u meer informatie wil over het vervangen van een stopcontact, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen voor een afspraak op telefoonnummer 0499 - 471 246.multimeter stopcontact vervangen
stopcontact vervangen


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858