Van Lieshout Elektro techniek

Heeft u last van een stroomprobleem en woont u in Sint Oedenrode?

Een stroomprobleem kan vervelende situatie opleveren. Het stroomprobleem kan ontstaan doordat er een defect apparaat dat kortsluiting veroorzaakt óf er kan iets mis zijn met uw groepenkast. Een stroomprobleem oplossen brengt risico's met zich mee. Daarom wordt er geadviseerd om een erkend elektra bedrijf als van Lieshout in de omgeving van Sint Oedenrode in te schakelen. Er wordt gebruik gemaakt van een 24 uurs storingsdienst, waardoor zij ervoor kunnen zorgen dat ze uw stroomprobleem spoedig zullen oplossen. Elektro Techniek van Lieshout uit omgeving Sint Oedenrode heeft vakkundige installateurs in dienst en al meer dan 80 jaar ervaring met het oplossen van een stroomprobleem in huis. Zij volgen trainingen op gebied van de laatste technieken en zij zijn gecertificeerd, waardoor u van een nauwkeurig eindresultaat verzekerd bent.

Wat kunt u zelf al doen bij het oplossen van een stroomprobleem?

Voordat u Elektro van Lieshout uit omgeving Sint Oedenrode gaat bellen om uw stroomprobleem te laten oplossen, kunt u zelf al een aantal zaken onderzoeken of het stroomprobleem zich alleen in uw huis voordoet, of dat het misschien een regionaal of zelfs landelijk stroomprobleem is. Dit kunt u gemakkelijk controleren door bijvoorbeeld bij uw buren te informeren of zij ook een stroomprobleem hebben. Branden de straatlampen gewoon, dan wordt daarmee het stroomprobleem beperkt tot uw eigen woning. Controleer in uw groepenkast of alle stoppen nog intact zijn en of alle beveiligingen nog ingeschakeld staan. Als er een stop is gesprongen of een beveiling is uitgeschakelt dan kunt u wellicht het stroomprobleem zelf oplossen door een stop te vervangen of de beveiliging weer in te schakelen. Als deze meteen weer kapot gaat of zicht uitschakelt, dan maakt vermoedelijk één van uw apparaten kortsluiting. Om er achter te komen in welke groep dit appaat zich bevindt, schakelt u de aardlekschakelaar, gevolgd door alle groepen, uit. Dan schakelt u de aardlekschakelaar weer in, waarna u groep voor groep ook weer inschakelt. Als u hierdoor het stroomprobleem niet kunt localiseren kunt u het zelf vermoedelijk ook niet oplossen. Het wordt tijd dat u een erkend bedrijf als Elektro van Lieshout uit omgeving Sint Oedenrode gaat bellen. Vele huishoudens in Sint Oedenrode gingen u al voor. Elektro van Lieshout heeft al voor vele mensen hun stroomprobleem succesvol kunnen oplossen.

24 uus storingsdienst van Elektro van Lieshout in Sint Oedenrode

Als u uw stroomprobleem wil laten oplossen, neem dan contact met onze 24 uurs storingsdienst via telefoonnummer 0499 - 471 246. Voor overige diensten of vragen kunt u ons bereiken via ons contactformulier.


stroomprobleem-kortsluiting
stroomprobleem-oplossen


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858