Van Lieshout Elektro techniek

Waarom is uitbreiding van uw groepenkast in Aalst nodig?

Uitbreiding van uw groepenkast is vaak nodig als u niet voldoende groepen heeft in uw meterkast om alle elektrische apparatuur tegelijk aan te zetten. U zult merken dat als u toch alle elektrische apparatuur tegelijk aanzet, de zekering springt. Dit gebeurt omdat de 16 ampère grens overschreden wordt. Dan is het dus hoog tijd voor een uitbreiding van uw groepenkast. Elektro Techniek van Lieshout in de omgeving van Aalst beschikt met zijn 80 jaren vakkennis en gediplomeerde installateurs, over de juiste kennis om u te helpen bij de uitbreiding van uw groepenkast.

Uitbreiding van uw groepenkast in Aalst door middel van het installeren van een extra groep of meerdere groepen.

Om ervoor te zorgen dat elke groep de gevraagde stroom aanvraag aan kan, is het belangrijk dat alle groepen goed verdeeld worden over uw woning. U kunt bijvoorbeeld niet een vaatwasser, wasmachine en wasdroger op dezelfde groep aan laten sluiten. Uitbreiding van uw groepenkast kan door middel van een extra groep of groepen te laten installeren, waarover deze elektrische apparaten verdeeld kunnen worden. Zo kunt u ze wel tegelijk aanzetten.
Bij uitbreiding van uw groepenkast kan het mogelijk zijn dat Elektro Techniek van Lieshout uit de omgeving van Aalst ook een extra aardlekschakelaar moet plaatsen. Er mogen namelijk maximaal 4 groepen van 16 ampère aangesloten zijn op één aardlekschakelaar. Mocht u nog een hele oude groepenkast hebben, dan wordt er samen met één van onze installateurs gekeken naar wat voor u de beste toekomstige oplossing gaat zijn.

Meer informatie

Voor meer specifieke informatie over uitbreiding van uw groepenkast of voor het maken van een afspraak adviseren we u om contact met ons op te nemen via ons contactformulier zodat we ons advies op uw persoonlijke situatie kunnen afstemmen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op telefoonnummer 0499 - 471 246.


Groepenkast
Uitbreiding groepenkast


Airco en Zonne-energie
Airco
Zonne-energie

Projecten
Organisatie
Contact
Ekkersrijt 2021
5692 BB Son en Breugel
Noord Brabant
Nederland

Tel: 0499-471246
Fax: 0499-474858